Mire vársz

Mire vársz még

Szeretnél jobb életet, boldogabbat, sikeresebbet, netán egészséget?

Akkor ne várj, mert ami ezt megadja Neked az mind ott van ahol nem is gondolnád, azaz Te saját magadban. Mindenki képes valamire, Te is.

 

forgifs.com

Hogyan legyen a Tied

Ahhoz, hogy ezt mind megkapd, és élvezni is tudd azt az életet, amit mindig is akartál, nézz magadba. Gondold át mit szeretnél, milyenné akarsz válni, mit akarsz birtokolni. Egészséges élet, több pénz, boldog párkapcsolat, vidám örömmel teli pillanatok, siker.

Akkor ezt mind megtalálod magadban, gondolkodnod kell csak.

Tudtad, hogy most olyan életet élsz, és ott vagy ahol mindig is akartál lenni, azt birtoklod amit mindig is akartál?

Amikor én ezt meghallottam nagyon ideges lettem, hát biztos nem ezt akartam pontosan. Akkor ez hogyan van. Sokan élnek szegénységben, betegen, sikertelenül, akkor Ők azt akarták, ez hogyan van.

Hinned kell

De hidd el, ez tényleg így van, és azért mert a gondolkodásuk tette azzá őket, amik és ahol most vannak. Ha nincs pénzed azért nincs, mert így gondolkodsz, és ennek két kemény oka van, vagy túl költekezel, vagy nem keresel, nem teremtesz eleget, vagy mindkettő.

Ha beteg vagy, annak is a gondolkodásod az oka, ne ijedj meg számomra is elég bosszantó volt, amikor meghallottam ezt, de sajnos ez is igaz.

Vagy egészségtelenül táplálkoztál, vagy keveset pihensz, vagy sokat idegeskedsz, vagy más káros anyagokkal mérgezed a szervezeted, és ezek pont elegek ahhoz, hogy megbetegszel. Most más genetikai dologról itt nem beszélnénk az teljesen más.

Tenned kell érte

Próbáld meg mindennap tegyél egy picit az egészséged, az anyagi helyzeted, a boldogságod érdekében, mindennap egy picivel többet. Hidd el, ettől már nagyon jól fogod magad érezni.

Ha jól érzed magad, jobb lesz a hangulatod, ettől jobb lesz az egészséged, ettől még jobban érzed magad, jobb lesz a kisugárzásod, és ez kihat a párkapcsolatodra, és a pénzedre is.

Látod milyen egyszerű, minden belülről fakad, minden ott van Benned.

Ha tetszett, maradj Velem, és oszd meg a barátaiddal ezt az információt.

Comments are closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest