Sürgős pillanat

Van az a sürgős pillanat

Igen, van az a sürgős pillanat, amikor olyat teszel, hogy talán később megbánod, de nincs mit tenni amikor sürgős.

Amikor sürgős, nem gondolkozol körül tekintően, csak cselekszel. Ekkor van a legnagyobb esélyed arra, hogy hibázz.

surgos pillanat prioritas

Van amikor még tudsz korrigálni, de elő fordul, hogy bármit teszel azt a hibát már nem tudod helyre hozni. De hát nincs mit tenni, ha sürgős, akkor sürgős.

Mi lehet sürgős?

Sürgős lehet egy munkába indulás, vagy sietni a buszra. De sürgős lehet egy egészséggel kapcsolatos dolog. Sürgős lehet a WC-re menni. Lehet még sürgős egy randi is.

Egy ide illő aranyos kis történet

„Egy srác nagyon szerette volna kicsit közelebbről megismerni a kiszemelt lányt, és ez egy nyári bulizás alkalmával meg is esett. Odament hozzá, beszélgettek és annyira összemelegedtek, hogy az történt amire csak a legjobb esetben számított, a lány felhívta őt magához.

Fel is mentek a lányhoz, tuti kis házikó volt a XII. kerületben, kétszintes családi ház emelet erkély, kilátás, stb. A lány, mivel discoból jöttek, le akarta magáról mosni az estét, elment zuhanyozni.

Közben viszont a srácra rájött a nagy dolog. Mivel a WC a fürdőszobában volt, ahol a lány zuhanyzott, nem tudta mit tegyen. De aztán, mivel elég sokat ittak a bulin, elszánta magát! Kiment az erkélyre ahol mellesleg tök sötét volt. Talált egy újságpapírt, így jobb híján arra végezte el a nagyon sürgető dolgot.

Miután végzett, kidobta az erkélyen és szerencséjére talált egy WC illatosítót amivel gyorsan eltüntette az árulkodó szagokat. Berohant az erkélyről és az ágyon várta a bombázót aki egész eddig fürdött.

Miután megfürdött ő is visszajött a szobába és egy reggelig elnyúló fergeteges éjszakát töltöttek egymással, majd elaludtak.
Mikor reggel felébredtek az erkély felé néző ágyon, a következő kép fogadta őket: a szúnyoghálóra fel van dobva egy nagy adag szar, és le van fújva hőálló ezüsttel”…

A prioritás előnyt élvez

Sok minden lehet sürgős, ezért fontos a prioritás mert előnyt élvez, mit, mikor kell elintézni. De vannak azok a pillanatok, amikor kötelezően át kell hágni a szabályokat.

Ha tetszett iratkozz fel, töltsd le az ajándékod, és kövess, mert jövök további aranyos kis vidám dolgokkal.

Comments are closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest